SN lnks

O nama

BODY & MIND“ pilates studio otvoren je 2013- te godine i nalazi se na Novom Beogradu u Ulici Vladimira Popovića 6, Delta Business Properties.

BODY & MIND“ nudi pristup vežbanju baziran na metodu STOTT PILATES® koji je savremeni pristup originalnom metodu pilatesa.

Programi Mattwork, Machinework (Reformer, Chair, Barrel, Cadillac) su unapređeni na osnovu savremenih istraživanja u svetu fitnesa i rehabilitacije i zbog toga je ovaj metod najbezbedniji i najefektniji način vežbanja.

Celokupan čas je vođen od strane instruktora, traje 55 min. i svaki vežbač ima svoju spravu koju ne menja. Pauze tokom časa su jako kratke, kako bismo što efikasnije iskoristili vreme trajanja časa. Sve programe nudimo kao grupne i kao individualne casove, osim Prenatal i Postanal programa koji nudimo iskljucivo kao individualni cas.

Grupni trening u Body & Mind studiju

BODY & MIND“ tim održava treninge u malim grupama gde nastojimo odrzati visok stepen kontrole, sigurnost i učinkovitost. Grupni treninzi se preporučuju zdravim rekreativcima ili osobama sa manjim problemima u držanju i ograničenjima lokomotornog sastava. Nas grupni pristup bazira se na STOTT PILATES® metodu, uz dugogodisnje iskustvo i znanje.

Individualni trening u Body & Mind studiju

BODY & MIND“ temelji svoj sistem na individualnom i celovitom pristupu visokog standarda. Individualni način rada omogućava nam korišćenje svih naših znanja i veština, kao i potpunog personalizovanja, što uveliko utiče na efikasnost i dostignuća istih. Na samom početku rada sa klijentom vrši se individualno upoznavanje sa njegovim ciljevima, testira se statičko i dinamičko držanje, pa se u skladu sa dobijenim informacijama, formiraju personalizovani „BODY & MIND“ programi. Osim u rekreaciji, gde zdravi reakreativci žele bolje i veće rezultate, individualni treninzi nužni su u post-rehabilitaciji i rehabilitaciji kao i u kondicionoj pripremi sportista.